Het worden weer drie fantastische dagen in de meivakantie!

Na het geweldige succes van voorgaande zes edities houden we op maandag 30 april, dinsdag 1 en woensdag 2 mei weer onze voetbaldagen.

Wij willen iedereen van 6 tot en met 15 jaar de mogelijkheid geven om mee te doen aan dit geweldige evenement waarbij plezier centraal staat. De spelers krijgen op een positieve manier training van onze enthousiaste trainers.
Tijdens deze drie voetbaldagen komen de volgende punten aan bod:

 • Techniek & tactiek
 • Wedstrijden & spelletjes
 • Voetbalkennis
 • Teambuilding

Ook hebben wij een aantal nieuwe gadgets die leuke uitdagingen bieden. Kortom, de mogelijkheid om tijdens de vakantie lekker te voetballen, een goede training te krijgen én nieuwe vrienden te maken.

Tenue
We hebben besloten om net zoals vorig jaar te kiezen voor het rode tenue. Deze vonden de spelers erg mooi. Het is niet verplicht om het tenue te bestellen, al zou het wel leuk zijn als alle spelers in een (ander) rood shirt meedoen.

Trainers
Net zoals vorig seizoen hebben wij de trainers met zorg geselecteerd. Een aantal bekende, maar ook een paar nieuwe gezichten. Spelers die zelf in de heren- of jeugdselectie van de Blokkers spelen.

Prijs
€ 64,- voor 3 dagen*
€ 44 voor 2 dagen*

* Met tenue komt er € 25,- bij

Voor bijzondere gevallen hebben wij onze eigen jeugdsportfonds.

Aanmelden
Inschrijven* kan hier: www.ceesdegeus.nl/inschrijven.asp?club=Blokkers

Kijk ook op deze website voor meer informatie en foto's van voorgaande edities.

*Aanmelden kan t/m 28 april, tenue's kunnen tot uiterlijk 2 april worden besteld.

Met sportieve groet,
Cees de Geus Mobiel: 06-39032337
voetbaldagen@ceesdegeus.nl

Voetbaldagen

Bij V.V. De Blokkers

Beste voetballer/voetbalster en ouders,

Alle jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar zijn welkom om mee te doen aan dit geweldige evenement. Het maakt dus niet uit van welke club je lid bent.
Tijdens deze drie voetbaldagen staat plezier centraal. De spelers krijgen op een positieve manier training van onze enthousiaste trainers. Daarnaast hebben wij een aantal nieuwe gadgets die leuke uitdagingen bieden.
Kortom, de mogelijkheid om tijdens de vakantie lekker te voetballen en een goede training te krijgen én nieuwe vrienden te maken.
Schijf je nu in op www.ceesdegeus.nl/inschrijven.asp

Techniektrainingen
Spelers krijgen 's ochtends de kans om getraind te worden op de manier zoals er bij selectieteams getraind wordt. Het middagprogramma staat in het teken van wedstrijden en spelletjes. Iedereen is welkom, ongeacht je eigen niveau of je nou jongen of meisje bent.

De volgende onderdelen zullen naar voren komen tijdens de techniektrainingen.

 • Loopscholing
 • Functionele basistechnieken
 • Koppen
 • Dribbelen met bal
 • Dribbelen + kappen & draaien
 • Startsnelheid zonder bal
 • Startsnelheid met bal
 • Passen & trappen
 • Passen & trappen met afwerken op doel
 • Schijnbewegingen zonder weerstand
 • Schijnbewegingen met weerstand
 • Positiespellen
 • Partijspellen

We zijn ervan overtuigd dat alle spelers, net zoals voorgaande jaren, een paar leerzame en vooral leuke dagen te kunnen bezorgen.

Meisjesvoetbal
We hebben ook onze aandacht voor de meisjes. Er is al een heus jeugdbeleidsplan voor de vrouwen/meisjes. Alle meiden worden op hun eigen niveau ingedeeld of bij voldoende aanmeldingen zelfs aparte meidengroepen.

Speciale keeperstraining
Op maandag organiseerd onze keeperstrainer een speciale challenge voor de keepers. Op dinsdag en woensdag kunnen de keepers gewoon aansluiten bij de voetbaldagen.

Kosten zijn minimaal
De prijs van dit geweldige evenement bedraagt € 80,- (Ook spelers van andere clubs kunnen zich aanmelden) inclusief tenue, lunch en drinken tussendoor tijdens het drie dagen durende voetbalfeest.

Nieuw sinds 2017
Adidas iBall 2.0 Zie: www.ceesdegeus.nl/adidas-micoach-smart-ball.asp

Algemeen
Datum: Maandag 30 april, dinsdag 1 en woensdag 2 mei
Tijd: 09.00 tot 16.00 uur
Locatie: Complex v.v. De Blokkers
Inschrijven via onderstaand formulier. Indien de inschrijving verwerkt is, krijgt u een mailtje met betalingsinstructie. Let op: spelers kunnen alleen meedoen indien er betaald is.
Aanmelden kan t/m zondag 17 april.

Organisatie
De organisatie is in handen van Cees de Geus (Coördinator Jeugdopleiding bovenbouw, Hoofdbegeleider Blokkers Champions League en Selectie trainer Blokkers JO12-1). Daarnaast zijn er nog diverse andere trainers van de vorige edities weer aanwezig. Zij hebben beiden meegewerkt aan de voorgaande zeer succesvolle edities van de Blokkers Voetbaldagen. Daarnaast hebben ze ervaring opgedaan door meerdere malen hun bijdrage te leveren aan het organiseren van de KNVB Voetbaldagen, die in 2007, 2008, 2009 en 2010 bij de Blokkers werd gehouden. In 2011 meegewerkt bij ZOB, 2012 bij FC Medemblik, 2013 bij KSV en ZOB en 2014 bij de Zouaven.

Foto's
Elke editie worden vele foto's gemaakt, welke op de Blokkers website te bewonderen zijn. Foto's van 2012, 2013, 2014, 2015 en 2016

Algemeen
Wacht niet met inschrijven, want er is maar beperkt plaats. Het zou mooi zijn als er weer 120 speler drie fantastische dagen kunnen beleven. Definitieve bevestiging van deelname is pas als de betaling verwerkt is.
Op dit moment zoeken we ook nog een paar trainers.

Neem voor meer informatie contact op met ondergetekende.

Cees de Geus Mobiel: 06-39032337
voetbaldagen@ceesdegeus.nl