Voetbaldagen bij v.v. De Blokkers op 4, 5 en 6 mei, de inschrijving is geopend

Gepubliceerd op: 4/4/2015 door Ceesdegeus
Beste voetballer/voetbalster en ouders,

Op maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 6 mei houden wij voor de vierde keer de Blokkers Voetbaldagen. Wij willen iedereen (jeugdleden, maar ook niet-leden) van 6 tot en met 13 jaar de mogelijkheid geven om mee te doen aan dit geweldige evenement. Tijdens deze drie voetbaldagen zal de techniek training centraal staan. De jeugdspelers worden getraind door de spelers van onze Blokkers 1 en trainers van onze jeugdopleiding. Kortom, de mogelijkheid om tijdens de vakantie lekker te voetballen en een goede training te krijgen. Schijf je nu in op www.blokkers.nl/voetbaldagen.asp

Techniektrainingen
Spelers krijgen 's ochtends de kans om getraind te worden op de manier zoals er bij selectieteams getraind wordt. Het middagprogramma staat in het teken van wedstrijden en spelletjes. Iedereen is welkom, ongeacht je eigen niveau of je nou jongen of meisje bent.

De volgende onderdelen zullen naar voren komen tijdens de techniektrainingen.
 • Loopscholing
 • Functionele basistechnieken
 • Koppen
 • Dribbelen met bal
 • Dribbelen + kappen & draaien
 • Startsnelheid zonder bal
 • Startsnelheid met bal
 • Passen & trappen
 • Passen & trappen met afwerken op doel
 • Schijnbewegingen zonder weerstand
 • Schijnbewegingen met weerstand
 • Positiespellen
 • Partijspellen

We zijn ervan overtuigd dat alle spelers, net zoals voorgaande jaren, een paar leerzame en vooral leuke dagen te kunnen bezorgen.

Meisjesvoetbal
We hebben ook onze aandacht voor de meisjes. Er is al een heus jeugdbeleidsplan voor de vrouwen/meisjes. Vorig seizoen hebben we zelfs een samenwerking gesloten met Ajax Vrouwen. We zijn daarmee koploper in onze regio.

Kosten zijn minimaal
De prijs van dit geweldige evenement bedraagt € 50,- (Ook spelers van andere clubs kunnen zich aanmelden) inclusief lunch en drinken tussendoor tijdens het drie dagen durende voetbalfeest.

Algemeen
Datum: Maandag 4, dinsdag 5 en woensdag 6 mei
Tijd: 09.30 tot 16.00 uur
Locatie: Complex v.v. De Blokkers
Inschrijven via onderstaand formulier. Indien de inschrijving verwerkt is, krijgt u een mailtje met betalingsinstructie. Let op: spelers kunnen alleen meedoen indien er betaald is.
Aanmelden kon t/m zondag 26 april.

Organisatie
De organisatie is in handen van Cees de Geus (Coördinator Blokkers Champions League en Selectie trainer Blokkers C1). Daarnaast zijn er nog diverse andere trainers van de vorige edities weer aanwezig. Zij hebben beiden meegewerkt aan de voorgaande zeer succesvolle edities van de Blokkers Voetbaldagen. Daarnaast hebben ze ervaring opgedaan door meerdere malen hun bijdrage te leveren aan het organiseren van de KNVB Voetbaldagen, die in 2007, 2008, 2009 en 2010 bij de Blokkers werd gehouden. In 2011 meegewerkt bij ZOB, 2012 bij FC Medemblik, 2013 bij KSV en ZOB en 2014 bij de Zouaven.

Foto's
Elke editie worden vele foto's gemaakt, welke op de Blokkers website te bewonderen zijn. Klik hier voor de foto's van 2014

Algemeen
Wacht niet met inschrijven, want er is maar beperkt plaats. Schrijf je in op www.blokkers.nl/voetbaldagen/
Vorig jaar hadden 140 spelers aangemeld, maar hadden we helaas maar plaats voor 120 spelers. Het zou mooi zijn als er weer 120 spelers drie fantastische dagen kunnen beleven. Definitieve bevestiging van deelname is pas als de betaling verwerkt is. Op dit moment zoeken we nog een paar trainers.

Neem voor meer informatie contact op met Cees de Geus.

Cees de Geus: 06-39032337
voetbaldagen@blokkers.nl