Voetbaldagen in de (zomer)vakantie op jullie complex

Na het geweldige succes van voorgaande edities willen we onze voetbaldagen ook bij andere clubs gaan houden.

Geachte voetballiefhebber,

we kunnen eindelijk weer normaal voetballen met de jeugd, dus waarom stoppen tijdens de zomervakantie? Veel vakanties zijn geannuleerd, dus hoe leuk zou het zijn als kinderen in de vakantie op jullie complex kunnen voetballen! Wij hebben de expertise/ervaring/tijd om in korte tijd iets fantastisch neer te zetten. Ook onze trainers staan te springen om wat in de vakantie te doen en onze draaiboeken liggen al klaar.

Er is weer veel mogelijk sinds het nieuws via de KNVB: Nieuwe versoepelingen voor het voetbal waarin staat dat op 1 juli de kantines weer open mogen. Wij willen graag bij andere clubs onze voetbaldagen organiseren, voorwaarde is wel dat ze beschikken over een kunstgrasveld (of grasvelden die in de zomermaande bespeeld mag worden). Omdat we voor onze kwaliteit staan, kunnen we maar op één complex tegelijkertijd aanwezig zijn. Bespreek dit snel binnen de club, want op dit moment is er nog ruime keuze op de agenda, later wordt dat lastiger.

Voetbaldagen
Wij organiseren sinds 2012 onze voetbaldagen bij diverse clubs, helaas konden onze voetbaldagen sinds de meivakantie niet doorgaan, daarom zijn we nu op zoek naar nieuwe locaties. Onze voetbaldagen is afgeleid van de KNVB Nike Voetbaldagen, waar wij onze eigen draai aan hebben gegeven. Zo bestaat ons programma 's ochtends uit trainingen en 's middags uit diverse soorten wedstrijden waarbij ze als team of individueel een prijs kunnen winnen. Tot wel 15 verschillende onderdelen waarbij spelers een medaille voor kunnen krijgen. We hebben inmiddels behoorlijk wat materialen aangeschaft, zodat we spelers een nieuwe beleving kunnen laten ervaren met nieuwe oefeningen. Zo hebben we voor de oudere jeugd zelfs een Adidas Smart ball. Maar ook een snelheidsmeter mag bij zo'n evenement niet ontbreken.

Kijk op www.ceesdegeus.nl voor foto's van voorgaande edities, daar kunt u ook zien wat we nog meer in huis hebben. Bijvoorbeeld een individueel 4 tegen 4 toernooi tot wel 60 spelers, waarvoor wij een app ontwikkeld hebben. (Overnachtingen op de club slaan we dit jaar nog wel even over.)

Ons team
Bestaat uit een (jonge) groep enthousiaste voetballiefhebbers. Een groot aantal heeft zijn/haar UEFA-C diploma en er is zelfs iemand met EHBO bij ons kader. Daarnaast zijn er veel studenten van de opleiding "Sport en bewegen" die ons kader compleet maken. Trainers van de plaatselijke club vullen ons team regelmatig aan, zo kunnen we op een ongedwongen manier van elkaar leren.
Wij hebben zelfs lijntjes met enkele jeugdspelers van Ajax JO19-1. Of deze beschikbaar zijn, ligt een beetje aan hun vakantie en trainingsschema. Deze Ajax spelers laten een onbetaalbare herinnering bij de deelnemers achter!

Prijsopbouw
We leveren maatwerk, naar de wens van de club waar we de Voetbaldagen mogen organiseren. Onze insteek is om de prijs per speler (voor de ouders) zo laag mogelijk te houden. We verdienen bijvoorbeeld niets op het tenue. Maar veel is afhankelijk van de wensen van de club, daarom is er achterin het programmaboekje neergezet waar aan gedacht kan worden. We gaan graag het gesprek met u aan voor de mogelijkheden.

Per e-mail op te vragen
Voorbeeld programmaboekje ouders
prijsopbouw
Verzoek om een afspraak te maken

Met sportieve groet,
Cees de Geus Mobiel: 06-39032337
voetbaldagen@ceesdegeus.nl

Voetbaldagen

Bij V.V. De Blokkers

Beste voetballer/voetbalster en ouders,

Alle jongens en meisjes van 6 tot en met 15 jaar zijn welkom om mee te doen aan dit geweldige evenement. Het maakt dus niet uit van welke club je lid bent.
Tijdens deze voetbaldagen staat plezier centraal. De spelers krijgen op een positieve manier training van onze enthousiaste trainers. Daarnaast hebben wij een aantal nieuwe gadgets die leuke uitdagingen bieden.
Kortom, de mogelijkheid om tijdens de vakantie lekker te voetballen en een goede training te krijgen én nieuwe vrienden te maken.
Schijf je nu in op www.ceesdegeus.nl/inschrijven.asp

Techniektrainingen
Spelers krijgen 's ochtends de kans om getraind te worden op de manier zoals er bij selectieteams getraind wordt. Het middagprogramma staat in het teken van wedstrijden en spelletjes. Iedereen is welkom, ongeacht je eigen niveau of je nou jongen of meisje bent.

De volgende onderdelen zullen naar voren komen tijdens de techniektrainingen.

 • Loopscholing
 • Functionele basistechnieken
 • Koppen
 • Dribbelen met bal
 • Dribbelen + kappen & draaien
 • Startsnelheid zonder bal
 • Startsnelheid met bal
 • Passen & trappen
 • Passen & trappen met afwerken op doel
 • Schijnbewegingen zonder weerstand
 • Schijnbewegingen met weerstand
 • Positiespellen
 • Partijspellen

We zijn ervan overtuigd dat alle spelers, net zoals voorgaande jaren, een paar leerzame en vooral leuke dagen te kunnen bezorgen.

Meisjesvoetbal
We hebben ook onze aandacht voor de meisjes. Er is al een heus jeugdbeleidsplan voor de vrouwen/meisjes. Alle meiden worden op hun eigen niveau ingedeeld of bij voldoende aanmeldingen zelfs aparte meidengroepen.

Speciale keeperstraining
Onze keeperstrainer heeft een speciale challenge voor de keepers. In het middagprogramma kunnen de keepers gewoon aansluiten bij de voetbaldagen.

Kosten zijn minimaal
De prijs van dit geweldige zijn de laagste van heel Nederland! (Ook spelers van andere clubs kunnen zich aanmelden) inclusief tenue, lunch en drinken tussendoor tijdens het drie dagen durende voetbalfeest.

Nieuw sinds 2017
Voor de oudere spelers is er de Adidas iBall 2.0 Zie: www.ceesdegeus.nl/adidas-micoach-smart-ball.asp

Algemeen
2 tot 5 dagen in de vakantie
Tijd: 09.00 tot 16.00 uur (Eerder brengen en later halen vaak een optie)
Locatie: Verschillend
Inschrijven via het inschrijfformulier op onze website. Indien de inschrijving verwerkt is, krijgt u een mailtje met betalingsinstructie. Let op: spelers kunnen alleen meedoen indien er betaald is.

Organisatie
De organisatie is in handen van Cees de Geus (Coördinator Jeugdopleiding Bovenbouw bij v.v. De Blokkers). Daarnaast zijn er diverse andere trainers die elke editie weer aanwezig zijn. Zij hebben beiden meegewerkt aan de voorgaande zeer succesvolle edities van de Blokkers Voetbaldagen. Daarnaast hebben ze ervaring opgedaan door meerdere malen hun bijdrage te leveren aan het organiseren van de KNVB Voetbaldagen, die in 2007, 2008, 2009 en 2010 bij de Blokkers werd gehouden. In 2011 meegewerkt bij ZOB, 2012 bij FC Medemblik, 2013 bij KSV en ZOB en 2014 bij de Zouaven.

Foto's
Elke editie worden vele foto's gemaakt, welke op de Blokkers website te bewonderen zijn. Foto's van 2012, 2013, 2014, 2015, 2016, 2017, 2018 en 2019

Algemeen
Wacht niet met inschrijven, want er is maar beperkt plaats. Het zou mooi zijn als er weer 120 speler die deze fantastische dagen kunnen beleven. Definitieve bevestiging van deelname is pas als de betaling verwerkt is.

Neem voor meer informatie contact op met ondergetekende.

Cees de Geus Mobiel: 06-39032337
voetbaldagen@ceesdegeus.nl

Contact Info
U kunt ook direct contact met ons opnemen.

voetbaldagen@ceesdegeus.nl

06-3903 2337

Gildenweg 23A 1695 GD Blokker

Meer info over de voetbaldagen
Schrijf je nu in!