10 jaar Voetbaldagen!!!

Gepubliceerd op: 4-1-2022 23:41:42 door Ceesdegeus

Beste voetballer/voetbalster en ouders,

Inschrijving voor de Voetbaldagen bij v.v. De Blokkers op 2, 3 en 4 mei is geopend

Wat in 2012 begon met twee leuke dagen is uitgegroeit tot een groots voetballevenement waar spelers uit heel West-Friesland zich voor aanmelden. Van 6 t/m 15 jaar, jongens en meisjes, selectiespelers en recreatiespelers. Iedere voetballiefhebber is bij deze Voetbaldagen te vinden.

Op maandag 2, dinsdag 3 en woensdag 4 mei houden wij voor de elfde keer de Blokkers Voetbaldagen. Wij willen iedereen (jeugdleden, maar ook niet-leden) van 6 tot en met 15 jaar de mogelijkheid geven om mee te doen aan dit geweldige evenement. Tijdens deze drie voetbaldagen zal plezier centraal staan. In de ochtend trainen we voornamelijk op techniek en tactiek. In de middag zijn er voornamelijk spelletjes en verschillende onderdelen waar medailles te winnen zijn.

Kortom, de mogelijkheid om tijdens de vakantie lekker te voetballen en een goede training te krijgen. Schijf je nu in op www.blokkers.nl/voetbaldagen.asp

Techniektrainingen
Spelers krijgen 's ochtends de kans om getraind te worden op de manier zoals er bij selectieteams getraind wordt. Het middagprogramma staat in het teken van wedstrijden en spelletjes. Iedereen is welkom, ongeacht je eigen niveau of je nou jongen of meisje bent.

De volgende onderdelen zullen naar voren komen tijdens de techniektrainingen.

 • Loopscholing
 • Functionele basistechnieken
 • Koppen
 • Dribbelen met bal
 • Dribbelen + kappen & draaien
 • Startsnelheid zonder bal
 • Startsnelheid met bal
 • Passen & trappen
 • Passen & trappen met afwerken op doel
 • Schijnbewegingen zonder weerstand
 • Schijnbewegingen met weerstand
 • Positiespellen
 • Partijspellen

We zijn ervan overtuigd dat alle spelers, net zoals voorgaande jaren, een paar leerzame en vooral leuke dagen te kunnen bezorgen.

Algemeen
Datum: Maandag 2, dinsdag 3 en woensdag 4 mei
Tijd: 09.30 tot 16.00 uur
Locatie: Complex v.v. De Blokkers
Inschrijven via onderstaand formulier. Indien de inschrijving verwerkt is, krijgt u een mailtje met betalingsinstructie. Let op: spelers kunnen alleen meedoen indien er betaald is.
Aanmelden kon t/m vrijdag 29 april. Tenues kunnen uiterlijk 18 april nog worden doorgegeven.

Organisatie
De organisatie is in handen van Cees de Geus (Lucky Goal). Daarnaast zijn er nog diverse andere trainers van de vorige edities weer aanwezig. Zij hebben beiden meegewerkt aan de voorgaande zeer succesvolle edities van de Voetbaldagen bij De Blokkers, De Zouaven, Grasshoppers en VVW. Daarnaast hebben ze ervaring opgedaan door meerdere malen hun bijdrage te leveren aan het organiseren van de KNVB Voetbaldagen, die in 2007, 2008, 2009 en 2010 bij de Blokkers werd gehouden. In 2011 meegewerkt bij ZOB, 2012 bij FC Medemblik, 2013 bij KSV en ZOB en 2014 bij de Zouaven.

Foto's
Elke editie worden vele foto's gemaakt, welke op de deze website te bewonderen zijn.

Algemeen
Wacht niet met inschrijven, want er is maar beperkt plaats. Het zou mooi zijn als er weer 120 speler drie fantastische dagen kunnen beleven. Definitieve bevestiging van deelname is pas als de betaling verwerkt is.

Neem voor meer informatie contact op met ondergetekende.

Cees de Geus Mobiel: 06-39032337
voetbaldagen@ceesdegeus.nl10 jaar Voetbaldagen!!!
Contact Info
U kunt ook direct contact met ons opnemen.

voetbaldagen@ceesdegeus.nl

06-3903 2337

Gildenweg 23A 1695 GD Blokker

Meer info over de voetbaldagen
Schrijf je nu in!