Adidas iBall 2.0

Challenge yourself and your friends

Focus u op het vermogen om de voetbal te controleren, te schoppen en te manipuleren zodat uw skills op het veld perfect zijn. De geïntegreerde unieke sensor van de miCoach Smart Ball vertelt u alles wat u moeten weten over uw schot, maar heeft het gewicht en het gevoel van een maat 5-bal. De Smart Ball helpt u uw techniek te verbeteren door onmiddellijk feedback te geven op kracht, draaibeweging, schot en baan van de bal. Tevens ontvangt u tips en aanwijzingen om het beste uit uw spel te halen.

Kick off met hightech sensor

De in de bal geïntegreerde sensor verzamelt gegevens over snelheid, draaiing, kracht en vliegroute. Via Bluetooth 4.0 worden de schotdata meteen doorgegeven aan de miCoach Smart Ball app op uw mobiele apparaat met minimaal iOS7 of Android 4.3.

Verbetert het balgevoel

De app toont de data praktisch in real time en geeft feedback over snelheid, draaiing, kracht en vliegroute. Daarnaast bevat de app handleidingen over balbeheersing met drills, trainingstips en suggesties om uw balcontact en balgevoel te verbeteren.

De Smart Ball app – uw personal trainer
  • Tips voor het schoppen van de bal en training voor kracht, lenigheid en knuckle balls;
  • Bekijk video's van uw schoten om uw techniek te perfectioneren;
  • Leg uw statistieken vast om vorderingen bij te houden;
  • Deel en vergelijk uw beste kicks met vrienden;
  • Uitgebreide video's voor het perfectioneren van uw techniek;
  • Visualiseer de baan van de bal, zelfs als u tegen een muur trapt.


Meer dan een voetbal

De bal voelt en reageert als een normale bal. Hij bestaat uit 32 panelen met een geïntegreerd sensorpakket, hoogwaardig thermogeseald in maat 5 met genormaliseerd gewicht.